Tænker på it outsourcing af den næste mobil-app

Der, hvor jeg arbejder, har vi sygt travlt, idet vores niche er app udvikling inden for alle områder, som er yderst i vælten lige nu. Således leder jeg efter visse eksterne services, der vil kunne aflaste mine kollegaer og jeg. Jeg læste her til morgen om skapa app, som vil kunne være en lettelse for vores arbejdstryk. Men vi har firmaets website i Drupal, og af denne grund er vi til alt held allerede godt hjulpet, idet Drupal er et vældigt funktionelt tool, samt at Drupal på samme tid er en rigtig omkostningslav produktløsning, idet det er et open source CMS. Systemet er derudover til en hver tid helt og aldeles updated, fordi man kan vælge nøjagtig det eller de moduler, som er bedst for min arbejdsplads behov.

Nu må jeg hellere komme igen tilbage til outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. I relation til de forskellige projektløsninger, som mit arbejde har itl opgave at hoste op med, har vi ofte et behov for meget kodning. Og her ville outsourcing til folk i Kina være oplagt. Arbejderne er særdeles skrappe i Kina og satser her især på IT-området, og mit arbejde kan faktisk leje en privat fuldtidsudvikler og dertil projektledelse af en dansker. Hvilket er vigtigt, på grund af eftersom jeg kører projekter m. kontinuerlig udvikling af nye features, må outsourcing til Kina være optimal, i perioder hvor arbejdspresset er mest markant.

Selvsagt skal vi overhovedet ikke gøre vrøvl over, at firmaet har mange jern i ilden grundet vores tilbud om app udvikling. År som både 2012, ’13 er bare med os, da flere forskellige brancher er hooked på at få designet en app. Da det typisk er til det hele lige fra de forskellige serviceområder, netbutikker, news eller det kan være for eksempel ordbøger. Og det er virkelig funktionelt, da man benytter telefon & iPad/Nexus så meget, som vi gør, derfor skal det virkelig være ukompliceret at have acces til respektive businesses og services af forskellig slags.