På udkig efter et eventbureau

Vi har igennem en periode, været på udkig efter et eventbureau. Undertegnede har før benyttet et i forbindelse med firmaunderholdning på jobbet.

I november sidste år blev min drøm opfyldt. Anders gav mig en fantastisk forlovelsesring, og siden da har vi været i gang med at planlægge rammerne om vores drømmebryllup til august. Efter mange overvejelser valgte vi at satse på et partytelt som lokale til receptionen. Rationalerne for at afholde vores bryllupsfest i et stort partytelt viste sig at være for fordelagtige. Derudover var vi for to år siden til min kusines stort anlagte bryllup, der blev holdt i et kæmpe partytelt i haven ved deres hus. Ved den lejlighed udgjorde partyteltet en fantastisk ramme for festen. Den primære grund til at afholde brylluppet i et partytelt i haven var det konkurrencedygtige omkostningsniveau. Hvis man ser på den lange række af festlokaler her i København, er alternativerne ret beskedne. Til trods for at der er talrige alternativer, er det praktisk talt umuligt at finde et receptionslokale, som lever op til vores umiddelbare ønsker og også er til at betale. Lejer min forlovede og jeg et eller flere telte til receptionen og bryllupsfesten får min forlovede og jeg dog chancen for at få et personligt lokale, som vi kan indrette Lige som som min tilkommende og jeg drømmer om. Desuden har vi en unik mulighed for at åbne ud til den store have med et partytelt. Alle de fordele får vi til en attraktiv pris. Det store spørgsmål er nu, hvorledes mig og min kæreste vælger det optimale telt eller partytelt til den store dag til august. Af den årsag vil jeg gerne høre, om der måske er nogen her på bloggen, som har erfaringer med at arrangere et bryllup eller lignende i et af denne slags telte. Blandt andet kunne vi godt tænke os at få et indblik i, hvorvidt der kunne tænkes at være gode partytelte, der er oplagte at købe i forhold til at leje et telt. Ydermere kunne vi godt bruge nogle gode råd eller anbefalinger vedrørende vores valg af service og interiør såvel som en professionel caterer, som der kan lave al maden til vores drømmebryllup på trods af, at festen holdes i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Gør din store dag til noget særligt med et telt Mig og min kommende mand deltog sidste år i hans søsters bryllupsfest, som blev afholdt i et enormt festtelt ved deres nyerhvervede villa. Ved den lejlighed dannede festteltet en rustik baggrund for den store dag. Lige siden har vi været optaget af at lægge planer for vores bryllup til næste juli. På stående fod tog vi en beslutning om at arbejde videre med idéen om at have et telt til at danne ramme om receptionen. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at rationalet for at holde brylluppet i et såkaldt festtelt simpelthen var for tiltrækkende rent praktisk. Hvis man ser nærmere på udlejningslokalerne her i Nordsjælland såvel som hovedstadsområdet, er alternativerne reelt forholdsvist få. Skønt der kan siges at være et væld af muligheder, er det praktisk talt umuligt at finde frem til et udlejningslokale, som tilfredsstiller vores begges umiddelbare ønsker og tillige er til at betale for almindelige folk. Køber eller lejer vi et telt kan min kæreste og jeg imidlertid skaffe nogle personlige rammer for vores bryllup, som vi vil kunne møblere Lige som som vi drømmer om. Dertil giver et festtelt os en mulighed for for at åbne op ud mod haven. De fordele har vi mulighed for at få til en favorabel pris ift., hvis vi investerer i et lokale. Prisen er som følge deraf den afgørende grund til at fejre bryllupsfesten i et festtelt. På nuværende tidspunkt er vores største spørgsmål, hvorledes mig og min kommende mand vælger det perfekte telt til vores bryllupsfest næste juli. Som følge heraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der kunne tænkes at være er nogen her på bloggen, som der har lyst til at fortælle om deres erfaring med at afholde deres bryllup i et denne slags festtelte i deres have. Fx leder vi efter jeres gode råd om valg af interiør og service samt et professionelt cateringfirma, som der er i stand til at producere hele menuen til vores bryllup til trods for, at bryllupsfesten er i et festtelt i haven. Derudover kunne vi godt tænke os at høre, hvorvidt der kunne tænkes at være telte, som kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et af denne slags festtelte. Har du, eller har du kendskab til nogen, der har stået for at holde et bryllup eller fx en konfirmation i et telt? Så del dine gode råd med os og hjælp os med at arrangere det bryllup, som vi drømmer om.
Skab en unik kulisse med telte til jeres drømmebryllup I sidste måned skete det endelig. Peter og jeg blev forlovede, og nu er vi ved at planlægge brylluppet til maj. Efter adskillige samtaler har taget en beslutning om at gå videre med en idé om at have et såkaldt partytelt som kulisse for receptionen. Rationalerne for at holde vores bryllupsfest i et enormt partytelt var ganske enkelt for besnærende. Derudover deltog vi for to år siden i hans søsters reception og bryllupsfest, der fandt sted i et enormt telt i haven ved deres parcelhus. Her var de store partytelte en unik ramme for bryllupsfesten. Den afgørende årsag til at holde brylluppet i et partytelt i haven er prisen. Hvis man ser på receptionslokalerne her i Nordsjælland såvel som hovedstaden, er mulighederne reelt forholdsvist begrænsede. Trods det at der findes talrige valgmuligheder, er det nemlig svært at lokalisere et lokale, som der tilfredsstiller min forlovedes og mine ønsker og tillige er til at betale. Lejer min kæreste og jeg et partytelt i høj kvalitet til brylluppet, er det ikke desto mindre muligt for min forlovede og jeg at sikre os nogle personlige omgivelser for festen, som vi må oppynte præcist som vi begge ønsker. Endvidere giver et partytelt os en mulighed for for at åbne op ud mod den smukke have. Alle de fordele får vi til en fordelagtig pris ift., hvis min tilkommende og jeg investerer i et receptionslokale. I denne fase af bryllupsplanlægningen er det store spørgsmål, hvordan vi erhverver de rette telte eller partytelte til bryllupsfesten såvel som receptionen. Som følge deraf vil jeg gerne høre, om der måske er nogen af jer læsere, der har erfaringer med at holde bryllupsfesten i et af denne slags telte. For eksempel kunne det være ideelt at få et indtryk af, hvorvidt der kunne tænkes at være partytelte, som der er oplagte at købe i forhold til at leje et partytelt. Vi kunne desuden godt bruge nogle gode råd om valg af interiør foruden en kvalificeret caterer, som der er i stand til at levere maden til brylluppet selvom, at bryllupsfesten er i et partytelt eller lignende.