Familien og mig har atter haft tyveri så nu installerer vi en alarm

Sidste lørdag da vi kom hjem efter et par dage i vores sommerresidens havde der været indbrud i vor bolig. Tyveknægtene havde rodet i alt og taget familiens sølvtøj, anlæg og computere. Det er dog ikke første gang at det har fundet sted men hver eneste gang er det lige ubehageligt. Sidste gang det fandt sted havde indbrudstyvene ikke indvendt huset men bare snuppet vor designer lamper og vores ene kogle i dagligstuen. Men dette røveri var meget mindre forberedt og det tog to dage at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Tyvene havde ganske enkelt tømt alle skuffer og skabe ud på gulvene, ak ja selv vores børns værelser havde tyveknægtene gennemrodet.

Da vi erhvervede vores ejendom for fire år siden var der nemlig allerede installeret alarm lige som privatalarm som vi selvsagt lod tilbage. Dog lader det ikke til at det reagerer upåklageligt længere. På grund af det har jeg bestemt mig for at erhverve et par endnu bedre tyverialarm. Min søster har foreslået en slags men jeg vil nu trods alt at spørge vores naboer hvilken slags alarmsystemer de bruger. Vores ene nabo har anbefalet at vi får installeret låsetøj på alle vor døre og vinduer så det fremkommer mere besværligt for indbrudstyvene at finde en vej ud. Min kone og jeg er dog overhovedet slet ikke glad for forestillingen om at vi og børnene faktisk skal være låst inde i selskab med røverne i tilfældet af de foretager indbrud mens vi snorksover.

Min hustru og jeg har behov for en alarm som er koblet til vores telefoner. På den måde er vi i stand til at nemt se hvis vi har selvbudne besøgende når familien er på ferie eller i sommerhus. Det er også super godt at man kan se hvis alarmen er startet så man kan ringe til genboerne, således de kan ringe til ordensmagten. Det er ligeledes af høj vigtighed at vi investerer i en tyverialarm som vores rollinger uden nogen som helst problemer kan slå fra og til. Rollingerne kommer jo hjem fra skole et par timer før vi kommer hjem fra kontoret. Alarmen skal være let at tænde og slukke men dertil skal den ligeledes være endnu bedre end vores tidligere. Det der er vigtigst er at min hustru og jeg så hurtig så muligt finder en holdbar løsning så vi bliver foruden den væmmelige følelse når vi vender hjem til smadrede ruder og et tyveriramt bo.