Bræk i i firmaet – langt om længe er det relevant med en alarm

Sidste søndag da mig og min familie kom hjem fra en weekend i vores kolonihavehus havde der været bræk i vores villa. Ransmændene havde rodet i alle vore ting og taget familiens penge, TV og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det har fundet sted men hver gang er det lige væmmeligt. Sidste gang det forekom havde de ikke gennemsøgt huset men blot stålet vor lamper og vores ene kogle i dagligstuen. Dette røveri var meget mindre professionelt og det varede en hel uge at rydde op. De havde simpelthen udtømt alle skuffer og reoler ud på parketgulvene, ak ja endda kontoret havde de gennemrodet.

Da vi investerede i vores villa for tre år siden var der allerede i forvejen opsat alarmsystemer plus privatalarm hvilket vi heldigvis lod være. Dog lader det ikke til at det fungerer særlig godt længere. På grund af det har jeg bestemt mig for at købe nogle nye tyverialarm. Min veninde har anbefalet en ny men min kone og jeg vil nu trods alt at adspørge vor naboer hvilke alarmsystemer de bruger. Vores forsikring har tilrådet at vi laver lukketøj på alle døre og vinduer således at det fremkommer mere udfordrende for indbrudstyvene at lave en vej ud. Min kone er dog ikke vild med ideen om at familien i princippet skal være låst inde i selskab med tyvene hvis de begår røveri mens familien snorksover.

Vi har behov for en alarm der er koblet til vores mobiltelefoner. Derved kan vi unden problemer at se om vi har ubudne fremmede imens familien er på ferie eller i vores sommerresidens. Det er samtidig praktisk at man kan få at se hvis alarmen er gået i gang sådanne at man kan få fat i genboerne, sådanne at de kan ringe til politiet. Det er også utrolig vigtigt at vi investerer i en tyverialarm som vores to børn uden nogen som helst problemer kan slå til og fra. De kommer selvsagt hjem fra skole og fritidsordning før end min kone og jeg kører hjem fra arbejde. Alarmen skal være nem at navigere men samtidig skal alarmen desuden også være meget bedre end vor tidligere. Det aller vigtigste er at min kone og jeg hurtigst muligt laver en bedre løsningsmodel sådan at vi slipper for den væmmelige følelse når familien vender hjem til smadrede ruder og et gennemsøgt bo.